!-- save your energy -->

<body>
.ownner.

the owner at the left side .
cute isn't ? hee .
naim for short .
16 y/o .
4sc5 at smkmeru .

.addicted.

Cookie Monster

.other link.

facebook

.tagboard.


ShoutMix chat widget

.affiliates.

syurna
cikilaa

.credits.

designer: xoxo
base: xoxo
images:xoxo

.rewind.

January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

.whatever.




Tuesday, July 26, 2011



hey hey , haa hari ini baru nak post cerita baru .haha . nampak gambar dekat atas to ? nampak kan , tapi itu bukan lah gambar sebenarnya . haa actually tadi sekolah kami SMK MERU dari kelas 4sc1 hingga 4f ada macam marathon ek ? entah , tapi nama dia nike running sebab nike yang kelolakan , haha sekolah kauorang ada ? takda .   haha . in the same time , budak budak form 5 kan , diaorang tengah exam , haha kesian gila lah . stress je duduk dekat dewan to , haha . mula mula je pagi tadi terus pergi dataran asrama , buat warm-up then dengar dia punya ceramah , dan terus lari . wah , jauh tu , haha 2km . penat lah gila .  dah habis je larian tadi dapat lah air free 100 plus . kenapa ? sebab kalau kita lepas jogging ke or berlari ke jangan minum air mineral dulu dinasihatkan minum air yang berisotonik dulu seperti ? 100 plus , revive and so on . huh . lepas tu duduk lagi and dia ada buat contest , jawab soalan dia , yang menang dapat lah hadiah . and yang paling best hadiah dia dapat beg nike , dah lah cantik harga pon 200 lebih . haha . untung sangat budak yang dapat tu , haha . beg dia macam dekat tepi to lah tapi banyak warna yang tu , sumpah cantik . haha . oke then , lepas rehat belajar lah macam biasa . memang tak masuk otak lah ilmu nya kan , gila ke penat lah . tahun depan katanya nak datang lagi , katanya lah tapi tak tahu lah , haha . end of story , semuanya berjalan dengan lancar sekali , haha . who know , diaorang datang sekolah you all pula ? kan , haha , so goodluck . 




9:12:00 AM




Friday, May 27, 2011


lepas 3 minggu periksa , finally habis jugak . huh . barulah bebas sikit tak payah baca buku setiap malam .:D . habis periksa , cuti terus cuti pon 2 minggu je ? sekejapnya lah kan . cuti pon ada kelas tambahan haish , orang nak cuti taknak belajar . penat . form 4 pon ada kelas tambahan . pelik ? ? ? nasib baik 2 hari je . takda lah lama kan . so far , tunggu result je lah kan . math mode je baru dapat itu pon 50% ? what ? kenapa banyak sangat . nasib baik tak gagal . kalau gagal matilah . dah lah add math gagal takkan math mode pon gagal jugak . memang lah gila . harap je kelas sains tapi tak belajar =.=' .





4:23:00 AM




Tuesday, May 3, 2011


hey peeps , i want to introduce you CHARICE PEMPENGCO picture , my new girlfriend ! ahaa . i started to became her fan since i was watching GLEE . siapa yang tengok cerita Glee tahu lah kan . tipu lha kalau tak tahu .  ahaa , very very cute + beautiful gila kan kan . ahaa . suara dia lagi lha sedap . ini default song blog ni , dia lha nyanyi ft iyaz if im not mistaken . teringin nak jumpa dia , nak cium dia and nak peluk dia , *gila . ahaa , muka dia macam cina kan kan , by the way dia philippines . tapi english dia fasih kan , terer betul , takda slang filipina pulak tu . ahaa , tak tahu lah nak cerita apa lagi pasal dia . ahaha . btw , ILYSM LAH CHARICE . ahaa .




2:58:00 AM




Thursday, April 21, 2011


hey peeps , lama gila kan tak update blog ni . ahaa , sudah bersawang ini blog . ini pon rasa kesian tinggal lama lama blognya , so update lhaa . ahaa , banyak cerita sebenanrya nak tulis , tapi disebabkan malas langsung tak tulis . ahaa , banyak benda yang terjadi before update post ni , like my converse were stolen ! huh , bitch punye pencuri , macam muat je kaki dia pakai kasut itu . haish , then my friends just left me . yeah passed away . ahaa , sedih sungguh . but what can i do , ALLAH love him more than i do . so , i just can pray for him . oke dah dah tak payah nak sedih sedih orang dah pergi kan , biar je lhaa , asal kan dia bahagia dekat sana , alhamdulillah . :) . oke . dah tak tahu nak post apa lagi . haha . gila blurr lhaa kan . ahaa , so next time lhaa ye post lagi . next year maybe , ahaa , kidding . :D




9:08:00 AM




Thursday, March 3, 2011


hey guys , tengah hari tadi pada pukul 140 kami buat solar cooker dekat sekolah . . kami tu mention to my group lah . . hee . . ha ini sebenarnye projek untuk additional science . . and lagi satu bende ni untuk pameran karnival satu dekat sekolah  .yang masuk pun memang kelas kami aje .. 4science5  . hee . . last minute baru nak buat , haha apelahh . . naseb baek buat dalam group , kalau buat sorang sorang memang tak jadi lahh kan . hee . . dalam satu group tu pulak ade lahh dalam 4 orang . . dieorang design lah bende alah tu , then fikir macam mane nak bagi die panas , saye just tulis die punye procedure , apparatus , aim , and nak kene record berape darjah celcius lahh kott . hee . then bende tu pulak kene bagi cikgu sebab die nak tengok macam mane kiteorang buat . . hee  . . eh lupe nak cakap solar cooker tu sebenar nye die suruh masak air sebanyak 200ml . huh . agak susah lah jugak nak masak air tu . . . nak buat bende alah ni tak de lah susah sangat , yang susah tu nak buat die punye kotak and cara nak letak die punye kanta and cermin . . kotak nye tu dah lah nak kene balut denga aluminium foil and spray hitam dekat luar kotak nye tu bagi die panas . . hee so itu boleh lah membantu air tu cepat panas kan kan . . hee . . dekat 5 hari jugak lah kami buat bende alah tu . . penat pulak . . then dah tengok die punye hasil , hah puas hati lah jugak , tak sia sia lah kan menghabiskan 5 hari tu dengan buat bende nih . . so far ukay lah tak sampai 20 minit dah panas air tu . . hee . . excited lah kan . . haha . . sekarang tinggal nak buat die punye rekod je lahh . . hee . . tadi sempat lah jugak snap picture my solar cooker . . opps sorry kami . . hee . . nak tengok nak tengok . .
ha ni lah kami punye solar cooker . . kreatif kan . . actually dieorang yang buat , me just tambah tambah je . .hee . .




5:07:00 AM