!-- save your energy -->

<body>
.ownner.

the owner at the left side .
cute isn't ? hee .
naim for short .
16 y/o .
4sc5 at smkmeru .

.addicted.

Cookie Monster

.other link.

facebook

.tagboard.


ShoutMix chat widget

.affiliates.

syurna
cikilaa

.credits.

designer: xoxo
base: xoxo
images:xoxo

.rewind.

January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

.whatever.




Saturday, February 26, 2011


hey there , post kali ni nak cerita pasal subject favourite saya . . hee favourite lah sangat kan . . hee , btw my class tambah 3 subjek aje that is ADD SC , ADD MATH , ACCOUNT . add sc tu malas lah nak cerite kan sebab senang sangat , haha belagak je . . ni nak cerite yang agak susah lah . . add math ngan acc . ramai orang cakap add math susah , tapi tengok ukay aje . * ukay tak bermakne senang . . hee . . account aje yang ta faham . huh . . yang faham bab2 aje . . bab 1 hmm hampeh . . pening lah nak buat die punye ape tu kunci kira-kira lah ape lah . . huh . . buat pening kepale otak aje . . add math ukay lah lagi , so far boleh bawak . hee . . just nak ingat die punye formula . . kalau cikgu bagi keje add math an mesti siap dulu tapi account cikgu bagi minggu lepas minggu depan baru siap . haha . tu pun soalan aje agak nye . . haha . . memang nak dikatekan tak minat sangat account , my mum pun tak suke i amek account coz die tak nak anak die jadi macam die . . haha . tapi cakp na drop die tak bagi pulak . . hehe . .tapi untung lah ape ape pasal account mesti taye die . . sampai die pun cakap '' kamu ni tak belaja ke dekat sekolah '' . . hee . . bukan tak belaja lah mummy just tak faham . .hehe . . tapi kalau add math tak payah taye senang aje . . hee . . i adore u lah add math account hmmm adore u too but not too much fullstop ! .




5:20:00 AM




Friday, February 11, 2011



haha first of all , ignore gadis yang di belakang tu . tersnap pulakk . . hehe . ha guys , petang tadi kan saye buad  roket air ,  tu ponn sebab na masok comptetition roket air . . pergh susa gile na buad , engad senang je . . huh . yang paling susa na buad nye , time buad payung die , da la tali nye asyik tertanggal aje plus plastik sampah nye terkoyak stress gile dohh . . . . penad betoll na buad payung die . . haha  . tapi dengan pertolongan budak baek dapad laa siapkan cepad . tapi puas ati la sebab payung nye menjadi . . hehe . . . ha budak tu kelas 5sc4 , suro die tolong sebab last year team die naib juara . . so yang dekat atas tuh semue idea die laa . ak juz tambah sikit skit laa . . haha . . thanks a lot sis ! luv u laa . . haha . . sape name budak nye ? ? malas laa na sebot . . naty kembang pulak die . . haha . . just for wait next week for terbangkan roket tu . . haha ta sabar rase nye na terbangkan roket tuh . . exicted la jugak . . na tengok menjadi ke hasil titik peluh aku tu . . hee . . mintak mintak jadi laa . . hehe . . so far kalau jadi boleh la jadi wakil kan kan . . haha berangan pulakk da . . hehe . . belom pape lagi da berangan . . hee . . pape pon pray for my success ukay . . hee . . so wait next week for my new post . . mesti la sebab pasal roket tu lagi kan . . haha . . na tahu jadi ke tak roket tu . . wait till next week ukay . . bye . . !




6:35:00 AM




Monday, February 7, 2011


hey there , how's your RAYE CINE holiday ? is it going to be best or worst ? haha . . so its time to me to post a new thing that you all can read . . haha speaking pulakk daa . . saje na cite per yang ak buad along cuti sekola raye cine ary tuh . . haha . .khamis minggu lepas ak balek kampong , so ta dapad la na post minggu lepas busy sangad . . hee . .
ha , guys minggu lepas gak ak pegi PANTAI MORIB ha tahu ta kat mane ? haha sempad pulakk . . haha dekad je umah nye ngan pantai tuh . . buhsan kan jalan jalan laa , tapi ta mandi ponn tengok tengok je . . hehe ta mandi ponn sebab ramai gile INDIA kat situ , tah ape tah yang ade . . pelik pelik je . . cine yang raye die pulakk yang lebih lebih. . haha . . siap maen paser lagi tuh . . haha . . then sabtu balek meru balek kann , lupe pulakk homework cegu bagi . . haha satu pe ponn ta sentuh , konon nye bawak buku balek kampung tapi ta jugak dibuad . . haha . . buad penad je bawak balek sane . . ahad tu teros siapkan sume hw . . huh sempad ponn . . . haha . . naseb baek siap lau ta . . abess . . huh =.= naem naem pemalas betoll . . hee . . so just that la yang ak na post setakat ni . malas sebenanye na tulis panjang panjang , kang macam karangan pulakk da . . haha . . k guys bye . . 




12:32:00 AM