!-- save your energy -->

<body>
.ownner.

the owner at the left side .
cute isn't ? hee .
naim for short .
16 y/o .
4sc5 at smkmeru .

.addicted.

Cookie Monster

.other link.

facebook

.tagboard.


ShoutMix chat widget

.affiliates.

syurna
cikilaa

.credits.

designer: xoxo
base: xoxo
images:xoxo

.rewind.

January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

.whatever.




Thursday, April 21, 2011


hey peeps , lama gila kan tak update blog ni . ahaa , sudah bersawang ini blog . ini pon rasa kesian tinggal lama lama blognya , so update lhaa . ahaa , banyak cerita sebenanrya nak tulis , tapi disebabkan malas langsung tak tulis . ahaa , banyak benda yang terjadi before update post ni , like my converse were stolen ! huh , bitch punye pencuri , macam muat je kaki dia pakai kasut itu . haish , then my friends just left me . yeah passed away . ahaa , sedih sungguh . but what can i do , ALLAH love him more than i do . so , i just can pray for him . oke dah dah tak payah nak sedih sedih orang dah pergi kan , biar je lhaa , asal kan dia bahagia dekat sana , alhamdulillah . :) . oke . dah tak tahu nak post apa lagi . haha . gila blurr lhaa kan . ahaa , so next time lhaa ye post lagi . next year maybe , ahaa , kidding . :D




9:08:00 AM