!-- save your energy -->

<body>
.ownner.

the owner at the left side .
cute isn't ? hee .
naim for short .
16 y/o .
4sc5 at smkmeru .

.addicted.

Cookie Monster

.other link.

facebook

.tagboard.


ShoutMix chat widget

.affiliates.

syurna
cikilaa

.credits.

designer: xoxo
base: xoxo
images:xoxo

.rewind.

January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

.whatever.




Friday, May 27, 2011


lepas 3 minggu periksa , finally habis jugak . huh . barulah bebas sikit tak payah baca buku setiap malam .:D . habis periksa , cuti terus cuti pon 2 minggu je ? sekejapnya lah kan . cuti pon ada kelas tambahan haish , orang nak cuti taknak belajar . penat . form 4 pon ada kelas tambahan . pelik ? ? ? nasib baik 2 hari je . takda lah lama kan . so far , tunggu result je lah kan . math mode je baru dapat itu pon 50% ? what ? kenapa banyak sangat . nasib baik tak gagal . kalau gagal matilah . dah lah add math gagal takkan math mode pon gagal jugak . memang lah gila . harap je kelas sains tapi tak belajar =.=' .





4:23:00 AM




Tuesday, May 3, 2011


hey peeps , i want to introduce you CHARICE PEMPENGCO picture , my new girlfriend ! ahaa . i started to became her fan since i was watching GLEE . siapa yang tengok cerita Glee tahu lah kan . tipu lha kalau tak tahu .  ahaa , very very cute + beautiful gila kan kan . ahaa . suara dia lagi lha sedap . ini default song blog ni , dia lha nyanyi ft iyaz if im not mistaken . teringin nak jumpa dia , nak cium dia and nak peluk dia , *gila . ahaa , muka dia macam cina kan kan , by the way dia philippines . tapi english dia fasih kan , terer betul , takda slang filipina pulak tu . ahaa , tak tahu lah nak cerita apa lagi pasal dia . ahaha . btw , ILYSM LAH CHARICE . ahaa .




2:58:00 AM