!-- save your energy -->

<body>
.ownner.

the owner at the left side .
cute isn't ? hee .
naim for short .
16 y/o .
4sc5 at smkmeru .

.addicted.

Cookie Monster

.other link.

facebook

.tagboard.


ShoutMix chat widget

.affiliates.

syurna
cikilaa

.credits.

designer: xoxo
base: xoxo
images:xoxo

.rewind.

January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

.whatever.




Tuesday, July 26, 2011



hey hey , haa hari ini baru nak post cerita baru .haha . nampak gambar dekat atas to ? nampak kan , tapi itu bukan lah gambar sebenarnya . haa actually tadi sekolah kami SMK MERU dari kelas 4sc1 hingga 4f ada macam marathon ek ? entah , tapi nama dia nike running sebab nike yang kelolakan , haha sekolah kauorang ada ? takda .   haha . in the same time , budak budak form 5 kan , diaorang tengah exam , haha kesian gila lah . stress je duduk dekat dewan to , haha . mula mula je pagi tadi terus pergi dataran asrama , buat warm-up then dengar dia punya ceramah , dan terus lari . wah , jauh tu , haha 2km . penat lah gila .  dah habis je larian tadi dapat lah air free 100 plus . kenapa ? sebab kalau kita lepas jogging ke or berlari ke jangan minum air mineral dulu dinasihatkan minum air yang berisotonik dulu seperti ? 100 plus , revive and so on . huh . lepas tu duduk lagi and dia ada buat contest , jawab soalan dia , yang menang dapat lah hadiah . and yang paling best hadiah dia dapat beg nike , dah lah cantik harga pon 200 lebih . haha . untung sangat budak yang dapat tu , haha . beg dia macam dekat tepi to lah tapi banyak warna yang tu , sumpah cantik . haha . oke then , lepas rehat belajar lah macam biasa . memang tak masuk otak lah ilmu nya kan , gila ke penat lah . tahun depan katanya nak datang lagi , katanya lah tapi tak tahu lah , haha . end of story , semuanya berjalan dengan lancar sekali , haha . who know , diaorang datang sekolah you all pula ? kan , haha , so goodluck . 




9:12:00 AM